Bijverdienen met strijken

Thuis strijken tegen betaling

Thuis strijken tegen betaling

Ben je goed in strijken en vind je het misschien zelfs wel heel leuk om te doen? Dan kun je overwegen om tegen betaling het strijkwerk voor andere mensen te doen. Je haalt ongestreken was op bij mensen thuis en strijkt het voor ze, waarna je de was netjes opvouwt en weer terugbrengt. Of je spreekt af dat mensen de was bij je thuis komen brengen als dat makkelijker voor je is.

Je kunt voor het strijken van de was het beste een vaste vergoeding rekenen per wasmand van een bepaalde grootte. Klantjes vinden om tegen betaling strijkwerk voor te doen lukt vaak het beste in een grotere plaats. Daar is het makkelijker om een echte klantenkring op te bouwen waardoor je thuiswerk echt de moeite waard wordt.

Nog wat meer tips als je erover nadenkt om strijkwerk uit te voeren tegen betaling:

  • Als je zelf de was gaat halen is een ruime auto tot je beschikking hebben erg belangrijk, omdat was nu eenmaal veel plek inneemt.
  • Het handigste is dan om eenmaal of tweemaal per week op vaste momenten een ronde te maken langs al je klantjes, zodat je niet constant van hot naar her hoeft te rijden en niet onnodig veel geld kwijt bent aan brandstof.
  • Maak goede afspraken over meerprijzen voor wasgoed waar je langer mee bezig bent.

5 gedachten op “Bijverdienen met strijken

Geef een reactie