Thuiswerk voor Vodafone

vodafoneTelecomprovider Vodafone is momenteel op zoek naar mensen die deels vanuit huis willen werken. Het gaat om telefonisch contact met klanten van Vodafone om met hen in gesprek te gaan over hun huidige abonnement. Waar dat mogelijk is sluit je aan bij hun wensen voor andere of nieuwe producten.

Deze thuiswerkvacature is het meest geschikt voor mensen die in (Zuid-)Limburg wonen. Het is namelijk wel nodig dat je een opleiding doorloopt in Maastricht. Als die opleiding is afgerond werk je voor het grootste gedeelte vanuit huis, maar het is wel handig als je ook regelmatig op kantoor kunt verschijnen, bijvoorbeeld voor coaching en aanvullende trainingen.

Het is belangrijk dat je twee dagen per week tot 21:00 ‘s avonds beschikbaar bent om klanten te bellen. Verder is het werk voor 24 tot 32 uur per week, je moet dus wel ruim tijd voor handen hebben. Het is dus absoluut meer dan alleen maar wat bijverdienen, het is een echte parttime baan.

Als je interesse hebt in deze vacature dan kun je meteen reageren op de website van Monsterboard, waar we deze advertentie vonden. Je kunt daar ook alle details van deze thuiswerkaanbieding bekijken.

Geef een reactie