Geld verdienen met tweedehands spullen verkopen

marktplaatsTweedehands spullen verkopen kan een leuke manier zijn om wat bij te verdienen. Hoe doe je dat?

De beste uitvalsbasis voor het verkopen van tweedehands spullen is natuurlijjk de website Marktplaats.nl. Maar let ook eens op je lokale krantjes. Vaak is het mogelijk om daar wekelijks gratis in te adverteren. En natuurlijk zijn er nog veel meer websites zoals Marktplaats zoals Speurders.nl. Ook daar kun je een advertentie plaatsen om je spulletjes te verkopen.

De makkelijkste manier om tweedehands spullen te verkopen is natuurlijk je zolder een keertje goed op te ruimen en alles waarvan je denkt dat iemand er nog wat mee kan aan te bieden. Als je met het geld wat je daarvoor krijgt al tevreden bent dan kun je op dat moment stoppen, maar wat ook kan is dat je het gebruikt als investering. Je gebruikt dan het geld om andere spullen te kopen en die duurder proberen te verkopen. Een goede tip daarvoor is om spullen als grote partij te kopen, want dat kan meestal tegen een zachtere prijs dan alles los te verkopen. Zelf kun je dan de spullen alsnog uitsplitsen en per product alles net iets duurder verkopen. Zo kun je winst maken op die investering. Het kost je natuurlijk wel meer moeite en tijd, maar als het je om het extra geld te doen is heb je dat er natuurlijk wel voor over.

Vaak bieden mensen spullen gratis af te halen aan op Marktplaats. Ze zijn dan blij dat ze er vanaf zijn. Als je zelf in staat bent die spullen makkelijk op te halen kun je proberen er een klantje voor te vinden. Stel je hebt een auto en een kar, of een bestelbus, maar weinig geld om handen. Dan kun je die middelen die je wel hebt gebruiken om grote spullen zoals meubels te kopen, op te halen, te verkopen en af te leveren. Dat is een service waar allebei de andere partijen blij mee zullen zijn. Hoe vaak zie je tenslotte dat iemand een meubelstuk bij je komt brengen? Dat terwijl steeds minder mensen een (grote) auto hebben.

Geef een reactie